Privatlektioner

Jag erbjuder privatlektioner i franska på alla nivåer. Jag anpassar mina privatlektioner efter ditt/dina specifika behov. Upplägget skapar jag utefter din nivå så jag ser gärna att vi pratar igenom den innan vi kör igång med undervisningen. Exempel på upplägg kan vara att jag några dagar innan lektionen skickar dig uppgifter att lösa hemma som vi sedan går igenom tillsammans under lektionen. Ett annat upplägg kan vara att jag skickar en text till dig att läsa och översätta som vi sedan diskuterar under lektionstiden. Jag anpassar materialet efter dina behov och du är välkommen att själv styra över din undervisning om du har önskemål av tex texter eller uppgiftsinnehåll. 

 

Just nu erbjuder jag enskild undervisning:

Privatlektioner, fysiska träffar

Privatlektioner via Skype

 

Gruppundervisning

Jag erbjuder även undervisning om ni är två eller fler personer som vill lära tillsammans. Jag fixar koncept helt å hållet efter era behov. 

 

Jag erbjuder även:

Franska konversationskvällar i hemmamiljö:

Dessa kvällar arrangeras av mig och hålls i min hemmamiljö. Träffarna kan arrangeras kring ett tema och vissa tilltugg kan komma att ingå utifrån detta tema. En konversationskväll brukar hålla på cirka tre timmar.

 

Är ni en grupp på minst tre personer som skulle vilja spendera en kväll konverserandes på franska så hör av er till mig. Jag arrangerar er kväll i min hemmamiljö och ni har bara att dyka upp på avtalad tid. Har ni specifika temaönskningar så gör jag vad jag kan för att tillgodose dessa. 

 

Kurser i Frankrike

Jag har även hållit gruppkurser i franska i södra Frankrike, nybörjarnivå samt lätt konversation. 2016 års kurser är just nu i ett planeringsskeede så håll utkik här på hemsidan för uppdateringar samt på min Facebooksida och Instagram. 

 

Webbaserade kurser  

Under utveckling just nu är en mejlkurs där deltagarna kommer att kunna få utskick med lektioner via mejl.